Prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala, Neurodiab 2013

06.11.2013Peste 260 de medici și 34 de speakeri naționali și internaționali s-au reunit timp de patru zile în cadrul Primei Conferințe Naționale de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională – Neurodiab 2013, ce s-a desfășurat în perioada 17 -20 octombrie 2013.

Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională a debutat cu o ceremonie de deschidere în cadrul căreia Societatea de Neuropatie Diabetică a acordat trei titluri de membru de onoare profesorilor Aaron Vinik, Peter Kempler și Gheorghe Băcanu.

De asemenea, cu ocazia Primei Conferințe Naționale de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, Neurodiab 2013 a avut loc și un concert susținut de pianistul Bogdan Ota și orchestra sa.

Eveniment de înaltă ținută științifică, Prima Conferință Națională de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, cu participare internațională a avut ca scop principal aducerea în atenția participanților problematica neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, dar și cele mai noi informații legate de prevenția, diagnosticarea și tratamentul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic.

Conferința Neurodiab 2013 s-a încheiat cu o lansare de carte ”Istoria Neuropatiei Diabetice” scrisă de prof. univ. dr. Constantin Ionescu Tîrgoviște, președintele Asociației Medicale Române.