Conf. univ. dr. Ioan Andrei Veresiu este noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica

25.07.2013



Conf. univ. dr. Ioan Andrei Vereșiu este noul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică. Alegerile au avut loc în data de 19 iulie, în cadrul celei de-a treia ediții a Școlii de Vară Neurodiab ce s-a desfășurat la Sinaia, în perioada 17 – 20 iulie 2013.

”Probabil nominalizarea mea și alegerea mea în această funcție ține și de ceea ce doamna profesor Maria Moța a spus la un moment dat în Adunarea generală, și anume faptul că am o activitate lungă deja, poate mult prea lungă în domeniul acestor complicații ale diabetului zaharat, neuropatia diabetică și piciorul diabetic. (...) Obiectivul principal este să deschidem toate punțile de colaborare între diabetologi, neurologi, dar și cu medicii de familie și cu pacienții. Cu alte cuvinte o deschidere totală care să genereze ceea ce este cel mai important și anume o atitudine comună, o atitudine coordonată, o atitudine reglementată în părțile ei esențiale, importante”, a declarat pentru www.sanatateatv.ro, conf. univ. dr. Ioan Andrei Vereșiu, noul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică.

Conf. univ. dr. Ioan Andrei Vereșiu, noul președinte al Societății de Neuropatie Diabetică, este unul dintre cei mai reputați spacialiști ai diabetologiei românești. Preocupările sale științifice s-au concentrat mai ales pe complicațiile diabetului zaharat, neuropatia diabetică și piciorul diabetic.