Bursa Neurodiab 2024

12.01.2024





Bursa Neurodiab constă în sponsorizarea participării la Școala de Vară în Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic - evenimentul este organizat în format fizic, de Societatea de Neuropatie Diabetică și Asociație Română de Podiatrie, în perioada 4-5 iulie 2024, la Sibiu.

Scopul acestor burse este de a oferi posibilitatea medicilor rezidenți din următoarele specialități: diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă, medicină de familie și cardiologie, de a învăța de la experții internaționali în domeniu, de a-și îmbunătăți și actualiza cunoștințele medicale clinice, pentru o mai bună îngrijire a pacienților cu diabet zaharat și neuropatie diabetică.

Criterii de eligibilitate pentru obținerea bursei:

  • Rezidenți și tineri specialiști (maxim 3 ani de la examenul de specialitate) în specialitatea de diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, medicină internă, medicină de familie, cardiologie
  • Rezidenții trebuie să aibă cel puțin un an de studiu în cadrul programului de rezidențiat
  • Aplicanții trebuie să fie membri Neurodiab cu cotizația plătită la zi

În vederea selectării aplicației vă rugăm să descărcați fișierul word din atașamentul de mai jos și să completați atent în limba engleză toate cerințele trecute în acesta.

După completarea fișierului, aplicația se va trimite sub forma unui mesaj electronic, recomandat în format pdf, la adresa de e-mail: [email protected], cu mențiunea la subiectul mesajului – Aplicație Bursa Neurodiab 2024 – Nume și prenume aplicant. Vor fi luate în considerare numai aplicaţiile complete și trimise în termenul limită de 15 aprilie 2024.

Selecția se va face de către Comitetul Științific al Societății de Neuropatie Diabetică. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul www.neurodiab.org până la data de 01 iunie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați prin e-mail.

Cursul se desfășoară în format fizic la hotel MyContinental din Sibiu. După acceptarea bursei, bursierii vor fi înscriși automat la Școala de Vară 2024 de către organizatori.  

Pentru mai multe informații legate de bursă vă rugăm să consultați documentul PDF de mai jos intitulat: Info Bursă Neurodiab 2024.

Vă dorim mult succes!