Steno Diabetes Neuro Unit Symposium 2023

25.07.2023





Dragi colegi, avem plăcerea de a vă invita la Steno Diabetes Neuro Unit Symposium 2023, ce va avea loc în Copenhaga, în perioada 15-16 Septembrie. Tema simpozionului este dată de disfuncțiile cognitive în diabet.

Grupul țintă al acestui simpozion sunt medicii și cercetătorii care activează în domeniul sănătății, mai ales cei care practică sau studiază în următoarele domenii: diabetologie, neurologie și neuropsihologie. De asemenea, o importanță deosebită le este acordată tinerilor cercetători, care au 15 locuri rezervate și pot aplica pentru un grant de călătorie de până la 5000 DKK. Tinerii cercetători care vor să beneficieze de aceste beneficii trebuie să se înscrie cu un abstract pentru prezentarea lor.

Printre invitații acestui simpozion se numără și Prof. Dr. Rodica Pop Busui, de la Universitatea din Michigan, unul dintre cei mai importanți susținători ai Societății de Neuropatie Diabetică și membru de onoare al acesteia.

Pentru toate detaliile evenimentului vă invităm să consultați prezentarea completă a acestuia ce poate fi descărcată de aici.