Asociaţia Societatea de Neuropatie Diabetică are nevoie de susţinerea ta

13.04.2021





Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab este dedicată explorării, promovării și dezvoltării domeniului neuropatiei diabetice, în conformitate cu standardele internaționale. NeuroDiab desfășoară activități educative si științifice, de cercetare și pregătire profesională, sporind accesul la educație medicală continuă pentru specialiștii în neuropatie diabetică.

Pentru susținerea Societății de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab este nevoie și de sprijin financiar. Scopul NeuroDiab este a facilita pregătirea profesioniștilor în domeniu, creșterea calităţii serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor afectate de neuropatie diabetică, precum şi limitarea, prin abordare timpurie, a apariției altor complicații și a urmărilor acestora.

Toate aceste activități sunt părți vitale din misiunea noastră și necesită efort financiar pe lângă cel științific. În acest sens, vă invităm să contribuiți prin completarea formularului 230 "Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat" pentru susținerea organizațiilor non-profit cum este Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab.

Paşii pentru completarea formularului sunt simpli şi durează totul doar 1 minut (de menţionat că poţi accesa fişierul ataşat numai de pe un calculator – nu funcţionează pe telefon sau tabletă):

- Dă click pe formularul din atașamentul de mai jos și după ce se deschide apasă pe butonul "Save" din colțul dreapta sus. Apoi, deschide fișierul cu Acrobat Reader. 

- Completează câmpurile: nume (de familie), iniţiala tatălui, prenume, cod de identificare fiscală (CNP)

- Validează formularul (vor aparea casete de creare a unui fişier XML, sunt sigure, te rugăm apasă DA)

- Salvează formularul completat pe calculatorul tău

- Atașează formularul într-un email şi trimite-l pe adresa [email protected] până în data de 20.05.2021.

Fiecare contribuție contează în desfășurarea optimă a activităților NeuroDiab. Te așteptăm alături de noi în această misiune!