DIABET360 - eveniment online dedicat persoanelor cu diabet zaharat

23.11.2020





Vrei să afli cum să-ți gestionezi cât mai bine diabetul? Ești o persoană cu diabet zaharat sau un profesionist în domeniul sănătății care are în îngrijire astfel de pacienți?

În cadrul evenimentului online gratuit de tip dezbatere "DIABET360", care s-a desfășurat în contextul Zilei Mondiale a Diabetului (14 noiembrie), s-a discutat despre posibile soluții pentru provocările cu care se confruntă în timpul pandemiei această categorie de pacienți.

Una dintre temele abordate a fost și cea despre neuropatia diabetică. Impactul acestei complicații majore și critice a diabetului zaharat asupra sistemului sanitar și a calității vieții pacientului este foarte mare. Consensul experților este că un management optim al diabetului zaharat și prevenția acestei complicații devin esențiale.

Află cum să-ți gestionezi optim diabetul zaharat de la medici, experți în domeniul sănătății, reprezentanți ai autorităților și ai asociaților de pacienți.

Intră pe link-ul de mai jos și urmărește înregistrarea acestui eveniment. Integritatea picioarelor tale sau a pacienților tăi stă în mâinile tale.

Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab a fost partener al acestui eveniment, iar Prof. Dr. Gabriela Radulian, președintele organizației, a participat prin intermediul unui mesaj video.

ACCESEAZĂ ÎNREGISTRAREA AICI