Societatea de Neuropatie Diabetică fost invitată la NEURODIAB 2021

02.11.2020





Având în vedere contextul epidemiologic actual, întâlnirea anuală a Grupului de Studiu pentru Neuropatia Diabetică (NEURODIAB), din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD), s-a desfășurat virtual, în perioada 18-20 septembrie 2020. 

Ediția de anul viitor este planificată să se desfășoare într-o locație fizică, la Salonic, Grecia, în perioada 27-30 august. Societatea de Neuropatie Diabetică a fost invitată la următoarea ediție a NEURODIAB de către Prof. Dr. Nikolaos Papanas. Acesta este un susținător activ al proiectelor noastre! Suntem onorați de a contribui alături de acest grup de studiu al EASD la educația continuă a profesioniștilor în domeniul sănătății care au în îngrijire persoanele cu neuropatie diabetică.

Această invitație se aliniază misiunii Societății de Neuropatie Diabetică de a explora, promova și dezvolta domeniul neuropatiei diabetice la standarde internaționale.

Mai jos, în atașament, puteți regăsi scrisoarea Profesorului Peter Kempler cu concluziile sale după încheierea întâlnirea anuală a Grupului de Studiu pentru Neuropatia Diabetică (NEURODIAB). Prof. Peter Kempler este președintele NEURODIAB. 

Dr. Nikolaos Papanas este profesor în cadrul Universităţii Thrace, din Komotini, Grecia, în departamentul de medicină internă, divizia diabet. De asemenea, acesta este vicepreşedinte al Grupului de Studiu pentru Piciorul Diabetic (DFSG) din cadrul Asociației Europene pentru Studiul Diabetului.

CLICK AICI PENTRU FILMUL DE PREZENTARE