S-au desemnat câștigătorii Bursei Neurodiab "Magyar Imre" 2019

18.10.2019 

În urma analizei Comitetului Știinţific al Societăţii de Neuropatie Diabetică, condus de d-na Prof. Dr. Gabriela Radulian, s-au desemnat câștigătorii bursei Neurodiab de participare la Cursul de Pregătire Clinică Postuniversitară "Magyar Imre" 2019, de la Budapesta, Ungaria. 

Prestigiul și nivelul științific de înaltă ținută al acestui curs a făcut ca interesul din partea tinerilor medici în diabet, nutriție și boli metabolice să fie unul ridicat. Faptul că tinerii medici doresc să investească în pregătirea lor profesională continuă ne bucură și ne onorează și a făcut ca selecția participanților să fie cu atât mai grea. 

Astfel, îi felicităm cu drag pe cei 6 câștigători ai bursei Neurodiab, care constă în participarea la Cursul de Pregătire Clinică Postuniversitară "Magyar Imre" 2019. Le dorim să aibă parte de o experiență memorabilă de învățare, în beneficiul dezvoltării lor profesionale și, implicit, în creșterea calității serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor afectate de diabet și complicațiile sale majore. 

Elena Luminița Butiuc

Ioana-Eliza Magopeț

Claudia Topea

Nejla Derviș

Irina Gabriela Calma

Crina Cristina Staicu