Simpozion NeuroDIAB în cadrul EASD

11.09.2019

(Sursă imagine: www.easd.org)

Ești medic și faci parte din echipa multidisciplinară de îngrijire a persoanelor cu diabet zaharat? Esti interesat de ultimele noutăți științifice în domeniul neuropatiei diabetice?

În data de 19 septembrie, la Barcelona, NeuroDIAB - Grupul de Studiu pentru Neuropatia Diabetică va susține un simpozion dedicat neuropatiei diabetice, în cadrul celei de-a 55-a întâlniri anuale a EASD (European Association for the Study of Diabetes).

Dacă în acea perioadă te vei afla în Barcelona, te invităm să participi la această manifestare științifică de înaltă calitate. Nu pierde ocazia de a învăța de la cei mai buni în domeniu.

Adu-ți aportul la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu diabet zaharat! Este oportunitatea ideală pentru tine de a îmbunătăți calitatea actului medical în beneficiul acestor persoane și a dezvoltării tale ca profesionist în domeniul sănătății. 

Șase lideri de opinie la nivel internațional vor susține prezentări despre progresul înregistrat în domeniul neuropatiei diabetice. Vor participa Prof. Dr. Peter Kempler, președintele Asociației de Diabet din Ungaria, președintele NeuroDiab EASD, Prof. Dr. Nikolaos Papanas, de la Universitatea Thrace, Grecia, Dr. Dinesh Selvarajah, de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie, Dr. Viktor Horváth, din Ungaria, Prof. Dr. Dan Ziegler, de la Centrul German de Diabet din Düsseldorf, cât și Prof. Dr. Solomon Tesfaye, de la Sheffield Teaching Hospitals NHS Foundation Trust, Marea Britanie.

Pentru mai multe informații despre prezentările din cadrul simpozionului, vă rugăm să accesați programul acestei manifestări științifice la link-ul de mai jos:

EASD 2019

Misiunea EASD este de a susține și promova excelența în îngrijirea dedicată persoanelor cu diabet prin cercetare și educație.