Revista Viața Medicală a relatat despre temele abordate în cadrul Școlii de Vară Neurodiab 2019

12.09.2019Viața Medicală este săptămânalul profesional, social și cultural al personalului medical din România. Revista, în format digital sau print, oferă știri medicale și noutăți din domeniul sănătății de ultimă oră de la noi din țară.

Temele abordate în cadrul Școlii de Vară Neurodiab 2019 au fost dedicate tehnicilor moderne de diagnosticare precoce și de tratament al neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic.

Progresele înregistrate în domeniul neuropatiei diabetice și al piciorului diabetic, două complicații severe și invalidante ale diabetului zaharat, au fost relatate pe larg și de către revista Viața Medicală.

Apariția acestor teme în revista Viața Medicală ne onorează și ne bucură în același timp. Le mulțumim pe această cale pentru preocuparea pe care o arată față de aceste complicații severe ale diabetului zaharat.

Neuropatia diabetică și piciorul diabetic merită toată atenția noastră, a tuturor celor implicați în îngrijirea sau educația persoanelor cu diabet. Împreună, putem face diferența!

Subiectele care au fost relatate în Viața Medicală despre această manifestare științifică au apărut în numărul 30, din data de 26 iulie 2019. Relatările sunt disponibile și în atașamentele de mai jos.